Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Fest pakken - Øl, musik og snacks (inkl. Sack-it)

Specialøl, chips og nødder til hele julen - leveres inkl. SACKit S højtaler

Varenr.: 40001810
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 6 stk á 489,00 kr.: Total 2.934,00 kr.
(3.667,50 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Fest pakken - Øl, musik og snacks - til den selskabelige 

Denne gavepakke er fuld af forkælelse til hygge aftener. Blandt andet en række kvalitetsøl, nødder, grissini samt chips. Alle produkterne leveres i en flot trælook karton gaveæske.

Foruden alle de søde sager, leveres denne pakke endvidere med en lille luksuriøs WOOFit højtaler fra SACKit. Højtaleren er trådløs og holder op til 5 timer på en opladning. Du kan tilslutte denne lille højtaler med enhver enhed, der indeholder bluetooth. Kvalitetsprodukt til hverdagen, på farten, hyggestunder eller måske bare for at imponere vennerne. En enkel, luksuriøs højtaler som kan anvendes ved adskillige lejligheder.

Gavepakken indeholder:

 • 4 specialøl:
  - Stjerne er en dejlig øl af typen Brown Ale. Farven er dyb mahogni, og øllet står i glasset med en tæt cremefarvet skumkrone. Øllet har et strejf af ristet malt og vanilje (5,3% alkohol).
  - Vinter er en klassisk øl af typen Brown Ale. Smag af fyldig karamel med association af anis og lakrids (5,5% alkohol).
  - Havgus er en meget karakterfuld øl med ingredienser såsom vand, bygmalt, humle og gær. Meget smagfuld og passer især godt til stegt kød og grøntsagsretter (4,8% alkohol).
  - Kong Vinter er en overgæret øl af typen Brown Ale. Passert godt til de mørke måneder med varme og hygge. Farven er mørk ravgylden med cremet skum, og et let strejf af ristet malt, vanilje og lakrids (5,5% alkohol).
 • 3 poser chips - Amica
 • Chilinødder
 • Wasabi nødder
 • WOOFit højtaler fra SACKit - vejl. udsalgspris kr. 249,-