Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Bitz Gastro Dyb tallerken Ø18 cm, 4 stk., grå/grå

Bitz dit bord med det nye smukke Gastro stel

Varenr.: 40000820
Total for 1 pakke: 359,00 kr.
(448,75 inkl. moms)
pakke
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Bitz Gastro dybe tallerkener 18 cm i matgrå med grå glasur, 4 stk.

Løft dine madoplevelser til nye højder med Gastro, det nye meget smukke stel fra Bitz. Stellet er i stentøj med mat yderside. På indersiden er stellet glaseret med den smukke, skinnende glasur som kendetegner Bitz' populære køkkenserie. Den blanke overflade stimulerer alle sanser med sit legende farvespil, og den større spiseflade giver plads til endnu mere kreativitet i anretningen.

Gastro fås i mange forskellige farvekombinationer. Her får du 4 dybe tallerkener med matgrå yderside og grå glasur. En super flot farvekombination, som passer godt ind på ethvert veldækket bord.

  • 4 stk. Bitz Gastro tallerkener, Ø27 cm
  • Yderside: Matgrå
  • Glasur: Grå
  • Tåler maskinopvask, mikroovn og ovn op til 220 grader
  • Bitz matte og reaktive glasur gør hvert produkt unikt. Ridser og skæremærker vil kunne ses. Dette er ikke en fejl.


Christian Bitz er kendt for sin store viden om sundhed som han har demonstreret bl.a. på TV. Den eksklusive Bitz-serie i stentøj, bestik og glas, er fremstillet for at gøre det sjovere og nemmere, at være sund i hverdagen. Designet i tidens hotteste materialer, med fokus på at skabe en kontrastfyldt, farverig. festlig og eksklusiv madoplevelse. En madoplevelse hvor tiden omkring bordet værdsættes, så maven får tid til at registrere at den er mæt.