Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Bitz Multiskål grå stentøj & sort salatbestik

Giv dine madoplevelser et eksklusivt løft med Bitz-serien

Varenr.: 40000610
Total for 1 pakke: 250,00 kr.
(312,50 inkl. moms)
pakke
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage
Vejl. udsalgspris kr. 499,-

Bitz Multiskål i grå stentøj med salatbestik i sort

Bitz dit bord med denne eksklusive gave. Du får en alsidig multiskål i grå stentøj og et sæt eksklusivt sort salatbestik, så du kan være klar til at servere maden med stil. Multiskålen har en rummelig størrelse på 28 cm, så den kan bruges til alt fra kartofler til alverdens salater og selvfølgelig frugt og grønt. Salatbestikkets sorte overflade skaber en utraditionel borddækning, og det passer flot til multiskålens grå overflade.

Salatbestikket er fremstillet i sort satin finished stål, og har et Bitz logo indgraveret bagpå. Længden på de 2 dele er 23 cm. Den flotte satinfinish giver salatsættet et eksklusivt udtryk, som matcher den enkle og moderne skandinaviske stil, både når du serverer en grøn sommersalat og en lækker råkost. Med tiden vil salatbestikket opnå en flot patina.

Multiskålen har en smuk reaktiv glasur, der giver ekstra glød og som gør hvert enkelt produkt unikt.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Bitz Multiskål Ø28 cm, grå stentøj
  • 1 sæt salatbestik (2 dele) i sort stål, 23 cm
  • Skålen tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn op til 250° C og fryser ned til -18° C
  • Salatbestikket tåler ikke opvaskemaskine, og bør vaskes i hånden


Christian Bitz er kendt for sin store viden om sundhed som han har demonstreret bl.a. på TV. Den eksklusive Bitz-serie i stentøj, bestik og glas, er fremstillet for at gøre det sjovere og nemmere, at være sund i hverdagen. Designet i tidens hotteste materialer, med fokus på at skabe en kontrastfyldt, farverig. festlig og eksklusiv madoplevelse. En madoplevelse hvor tiden omkring bordet værdsættes, så maven får tid til at registrere at den er mæt.