Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Lion Sabatier Pluton Knivsæt, 3 dele

Pluton knivsæt fra Lion Sabatier i suveræn kvalitet

Varenr.: 40002960
Total for 1 æske: 300,00 kr.
(375,00 inkl. moms)
æske
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Lion Sabatier Pluton Knivsæt i 3 dele

Den franske industriby Thiers har været center for fransk knivproduktion i mere end 500 år, men Lion Sabatier er den eneste fabrik der må bruge løven i sit logo. Løven, "dyrenes konge", repræsenterer styrke, overlegenhed og smidighed - Kort sagt, den højeste kvalitet inden for Sabatier-knive. Derfor er Lion Sabatier det foretrukne mærke blandt køkkenchefer og slagere.

Disse flotte Pluton knive fra Lion Sabatier er af lækker kvalitet, og vil få enhver amatørkok til at føle sig som en masterchef i sit køkken. Du får en urtekniv, en kokkekniv og en brødkniv. Knivene er nivene er fremstillet af 100% helsmedet rustfrit stål, hvilket giver en stærk og fleksibel klinge. Håndtagene er lavet af POM (hårdt plastmateriale) og har 3 gennemgående nitter i rustfrit stål. Desuden er knivene designet så de har optimal vægt og balance, og de ligger godt i hånden.

Undgå at sætte dine knive i opvaskemaskinen, da knivenes hærdning bliver forringet af den høje vedvarende varme, og opvaskemidlet slider unødigt på knivenes æg.

Pakken indeholder:

  • 1 stk. Pluton urtekniv, 10 cm
  • 1 stk. Pluton kokkekniv, 20 cm
  • 1 stk. Pluton brødkniv, 20 cm