Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Philips Avance Collection Saftpresser HR1921

Kraftig motor på 1100 W, QuickClean, XXL-påfyldningsrør og Drypstop-funktion

Varenr.: 3224300
Total for 1 stk. : 1.519,00 kr.
(1.898,75 inkl. moms)
stk.
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 3-5 hverdage

Optimalt juiceudbytte. Mindre besvær.

Forkæl dig selv med glæden af en sund, friskpresset juice hver dag

Fødevarestyrelsen anbefaler at spise varieret og minimum 600 gram frugt og grønt om dagen, hvilket kan virke uoverskueligt i en travl hverdag - Men redningen er her! Med en juicepresser fra Philips kan du let få tilsat frugt og grønt i din kost - hurtigt og nemt! 

Med funktionen FiberBoost kan du vælge at lave en juice, som indeholder flere fibre. Med en praktisk knap på siden af maskinen kan du regulere juicens konsistens, hvilket gør, at du kan vælge mellem en frisk, klar juice eller en lidt tykkere, mere cremet juice, som indeholder op til 50 % flere fibre, så er der noget for enhver smag og behov. 

Takket være det ekstra store påfyldningsrør på 80 mm kan du også presse store frugter og grøntsager som æbler, gulerødder og sukkerroer uden at skære dem ud på forhånd. Philips-juiceren er udformet for nem rengøring, takket være QuickClean-teknologien. Rengøring er nu så enkelt som at skylle af, takket være funktionen for forhåndsrengøring og den polerede QuickClean-si. Ved at hælde vandet i påfyldningsrøret kan du lave et springvand i apparatet som renser uønskede fibre fra låget, og gør sien nemmere at rengøre. Og så kan alle aftagelige dele vaskes i opvaskemaskinen.

Frugtkødet opsamles på det eneste rigtige sted: i frugtkød beholderen. Det betyder at du slipper for at fjerne frugtkød fra andre dele, for eksempel låget. På grund af det runde design og de jævne overflader uden hjørner og kroge er frugtkødet let tilgængeligt og beholderen meget nemmere at rengøre.

Når drypstoppet aktiveres, hindrer den at det drypper fra juiceren. Drypstop tuden er meget nem at rengøre, eftersom den er aftagelig og lavet af materialer som kan vaskes i opvaskemaskinen. Med et enkelt greb kan du forhindre at juice drypper og spilder på bordet.

NB! Teksten i videoen fraviger fra produktets specifikationer. 

Tekniske specifikationer

  • Ledningslængde: 1 m
  • Frugtkødsbeholder: 2,1l
  • Diameter på påfyldningsrør: 80 mm
  • Kapacitet glas: 1L
  • Farve: Stål
  • Kan gå i opvaskemaskinen
  • Integreret ledningsopbevaring
  • Skridsikre "fødder"
  • QuickClean