Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nordahl Jewellery Twisted ørest. 21 mm, sølv/cz

Enkelt og råt design med et glamourøst udtryk

Varenr.: 3250170
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 sæt: 219,00 kr.
(273,75 inkl. moms)
sæt
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage
Vejl. udsalgspris kr. 450,-

Til den kvalitetsbevidste kvinde - TWISTED by JOANLI NOR jewellery

Vejl. udsalgspris kr. 450,-

Joanli Nor er den nyeste mærke fra danske Nordahl Jewellery, som er kendt for enkle og elegante smykker med et gennemgående moderne design. Joanli Nor Twisted kollektionen består af øreringe, ringe, halskæder og armbånd i sterling sølv fyldt med masser af zirkonia sten, så smykkerne ligner en million.

Joanli Nor smykkerne passer til dig der går efter et enkelt udtryk, som er både råt og feminint på samme tid. Det er nordic cool, med en snert af glamour fra de flotte zirkonia-sten.

Ørestikkerne er fremstillet af rhodineret 925 sterling sølv, som enkelt føres gennem øret og den åbne cirkel føres rundt om øreflippen, for et smukt og endeløst look. For at opnå et elegant udtryk, er ørestikkerne pavéret med smukke glimtende zirkonia-sten, som skinner i lysets skær.

Brug de enkle og elegante ørestikker til både hverdag og fest, og lad de rene og harmoniske runde linjer sætte prikken over i'et på dit outfit.

  • Twisted ørestikker
  • Mål: 21 mm
  • Materiale: Rhodineret 925 Sterling sølv
  • Sten: Zirkonia

Leveres i en flot gaveæske.

 

Om Nordahl Jewellery

Nordahl Jewellery baserer sine kollektioner på exceptionel trendspotting og afkoder tidens tendenser knivskarpt. Tendenserne bliver omsat til smukke ringe, øreringe, armbånd og halskæder, som giver dig mulighed for at understrege din stil og lege med dit udtryk. Det gælder, uanset om du er til det blide og feminine, eller rå og cool. Alle smykker bliver produceret i 925 Sterling sølv, for at sikre en høj kvalitet.