Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Kraks Kort Fyn & Øerne

Find vej via Kraks velkendte kvalitetskort

Varenr.: 3096830
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 139,00 kr.
(173,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Kortbog til dem, der til dagligt færdes i Fyn og øerne

Kortbogen indeholder forskellige kort og oversigtskort med en høj detajlegrad, som gør bogen uundværlig at have liggende i handskerummet i bilen. Kortbogen er ideel til sælgere, repræsentanter og chauffører, der hver dag bruger mange timer på de danske veje. Den kan bruges som en kørebog, så du har gode forudsætninger for at være på rette vej.

Du kan via et opslag i registret fremsøge en seværdighed, adresse eller telefonnummer, som alt sammen har en reference til et kortnummer. Så kan du nemt og hurtigt placere det søgte på landkortet. Kortbogen er et godt supplement til en GPS, så du nemt kan finde flere detajleret og uddybende oplysninger om, hvor du kører. 

Kortbogen er optimeret, så du let kan slå op og finde oplysninger om lige præcis det område, hvor du befinder dig. På by- og centrumkortet vises et omfattende bygnings- og husnummertema. Derudover kan du fra alle bykort, via den lille røde henvisning i øverste venstre hjørne af kortrammen, finde tilbage til regionalkortet, og der få et overblik over området. 

  • Regionalkort i 1:75.000 over hele område
  • Bykort i 1:15.000 over alle byer - store som små
  • Centrumkort hvor det bliver meget detaljeret i 1:7.500
  • Alle navngivne veje indenfor dækningsområdet med postnr. og -distrikt