Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Hindevadgaard Børnestol, Beige

Dansk design, utrolig høj kvalitet - Omdannes let til legestol

Varenr.: 3202350
Total for 1 stk: 3.999,00 kr.
(4.998,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Børnevenlig højstol i meget høj kvalitet

Funktionel og sikker børnestol med et arkitekttegnet dansk design fra Hindevadgaard. Højstolen er ergonomisk udført og har to funktioner i én, da den let kan klappes ned til en lille legestol med bord og hjul. Derudover er stolen udviklet i samarbejde med læger og fysioterapeuter og der er lagt stor vægt på sikkerhed og brug af sunde materialer.

Udført i udsøgt birkefinér og med gennemarbejdede messingbeslag. Lak og lim er giftfri og stolen er let at rengøre og desinficere, så børn med allergi kan også anvende stolen. Derudover er hynden fremstillet i blødt skum polstret med slidstærkt microfiberstof, der er Økotex-mærket, fri for tungmetaller, er smudsafvisende, let at rengøre og tåler maskinvask.

Stolen har en stabil konstruktion der, gør at den ikke kan vælte ved korrekt brug. Håndstangen og stroppen sikrer, at barnet ikke glider ud, og to sikkerhedslåse på siden af stole låser den i højstolspositionen. 

Stolen kan benyttes af børn fra 6 mdr. til 3 år og idet håndstangen kan afmonteres kan stolen vokse med barnet. Fås også med rød eller grøn hynde.

Specifikationer:

  • Hyndefarve: Beige
  • Mål, højstol (BxDxH): 40x50x82 cm
  • Mål, legestol (BxDxH): 40x66x45 cm
  • Vægt: 9 kg
  • Materialer: Birkefinér, skum og microfiberstof.
  • DS/EN 14988-1/2 godkendt