Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Hindevadgaard gyngehest, rustrød

Arkitekttegnet og fokus på kvalitet, sikkerhed og barnets trivsel

Varenr.: 3202293
Total for 1 stk: 3.679,00 kr.
(4.598,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Arkitekttegnet, ergonomisk og børnevenligt siddemøbel

Gyngehesten fra Hindevadgaard er dansk designet legetøj i bedste kvalitet, hvor barnets sikkerhed, sundhed og trivsel er i fokus. Den er udviklet i samarbejde med læger og fysioterapeuter, med det formål at udvikle og stimulere børns sanser og evner.

Legetøjet hjælper udviklingen af barnets motorik allerede før det kan gå, og kan sikkert benyttes af børn i alderen fra 6 mdr. til 6 år, da hestens håndtag er justerbart. Gyngehesten er udført i knastfrit første klasses birkefinér med gennemarbejdede messingdetaljer.

Lak og lim er giftfri og børn med allergi kan også anvende gyngehesten. Derudover er hynden fremstillet i blødt skum polstret med slidstærkt microfiberstof, der er Økotex-mærket, fri for tungmetaller, er smudsafvisende, let at rengøre og tåler maskinvask.

Alle detajler på gyngehesten er gennemtænkte og giver en høj sikkerhed. Alle kanter er afrundede, stroppen mellem håndtag og sæde sikrer, at barnet ikke glider ud og gængerne er forsynet med stop foran og bagtil og med en vægt på 10 kg er hesten meget stabil og vælter ikke.

Gyngehesten er en forening mellem børns drømme om et legetøj og voksnes forventning om et kvalitetsmøbel. Fås også med olivengrøn og rustrød hynde.

Specifikationer:

  • Hyndefarve: Rustrød
  • Mål (LxBxH): 95x35x52 cm
  • Vægt: 10 kg
  • Materialer: Birkefinér, skum og microfiberstof.
  • CE-godkendt og Varafakte-mærket