Gratis dag-til-dag levering*       –       Bonus hver gang du handler*       –       14 dages fuld returret*       –       Det var nemt!
Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseProduktdetaljerBedømmelserSalgs-og leveringsbetingelser
E-mail

Gavepapir Dinosaur dobbeltsidet, 57 cm x 154 m

Sødt design og flotte farver

Varenr.: 3754150
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk.: 499,00 kr.
(623,75 inkl. moms)
stk.
 

Sødt og farverigt gavepapir

Rigtig flot gavepapir i kraftig kvalitet, der lever op til de høje krav, der stilles til gaveindpakningspapir i butikker, specielforretninger og internetbutikker. Gavepapiret er ideelt at bruge til indpakning hele året rundt. Papiret er genialt idet det er dobbeltsidet - det gør at du sparer penge og håndtering. På den ene side finder du ensfarvet solgult papir - på den anden side motiv med søde dinosaurere.

Gavepapiret er et smart dobbeltsidet gavepapir, der skaber glæde for både giver og modtager. Papiret er perfekt til børnetøjs- eller legetøjsbutikken, men det er også velegnet i baby- eller børneudstyrs butikker for småfolk. Papiret er også oplagt på virksomheder, når der skal pakkes en barselsgave ind.

Gavepapiret leveres i en stor økonomirulle, der er 57 cm i bredden. Det gør at den passer på alle standardstativer, der bruges til gavepapir i forretninger mv. Rullen er på hele 154 meter, hvilket giver dig et prisstærkt gavepapir pr. meter.

  • Mønster: Forskelligt farvede dinosaur og den anden side ensfarvet solgul
  • Kvalitet: 80 g
  • Materiale: LWC papir
  • Bredde: 57 cm
  • Længde: 154 meter
  • Vægt: 7 kg