Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Gavepapir Kraftpapir Dotted hearts, 57 cm x 154 m

Flot, rustikt og julet

Varenr.: 3248170
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 rulle: 459,00 kr.
(573,75 inkl. moms)
rulle
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Gavepapir Kraftpapir Dotted hearts - medd smukt hjerte mønster - giv årets flotteste gave

Kraftpapir i høj kvalitet, der lever op til de høje krav, der stilles til gaveindpakningspapir i butikker, specielforretninger og internetbutikker. Kraftpapir er det traditionelle valg. Det har et robust og gammeldags udtryk, som gør sig særlig godt i livsstilsbutikker, blomsterbutikker og lign. Kraftpapiret er stærkt i sin konstruktion, hvor det mest af alt minder og det brune indpakningspapir, der bruges som fragtemballering og til at grovpakke produkter, blomster mv. ind i.

Kombinér kraftpapiret med et af de flotte kraftbånd, så opnår du en fantastisk gaveindpakning der ikke bare er retro i udtrykket, men som også skaber et kvalitetspræget look til din gave.

Gavepapiret Dotted hearts er et papir, der er oplagt at bruge til jul, fødselsdage eller f.eks. Valentines Day. Papiret har et flot design med guldfarvede hjerter på den røde kraftpapirsbaggrund. Indpakningspapiret skaber glæde både for giver og modtager og passer godt til f.eks. brugskunst- og livstilsbutikker samt blomsterbutikker. Indpakningspapiret har et super fint design med hjerter, der ser flotte ud i røde farver og rustikt design.

Gavepapiret leveres i en stor økonomirulle, der er 57 cm i bredden. Det gør at den passer på alle standardstativer, der bruges til gavepapir i forretninger mv. Rullen er på hele 154 meter, hvilket giver dig et prisstærkt gavepapir pr. meter.

  • Mønster: Flotte julehjerte-design på rød baggrund
  • Kvalitet: 80 g
  • Materiale: Brunt ribbet kraftpapir
  • Bredde: 57 cm
  • Længde: 154 meter
  • Vægt: 7 kg