Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Gavepapir Kraftpapir Good news, 57 cm x 204 m

Flot old-school gavepapir

Varenr.: 3085430
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 rulle: 459,00 kr.
(573,75 inkl. moms)
rulle
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Gavepapir Kraftpapir Good news - enkelt, men elegant...

Kraftpapir i høj kvalitet, der lever op til de høje krav, der stilles til gaveindpakningspapir i butikker, specielforretninger og internetbutikker. Kraftpapir er det traditionelle valg. Det har et robust og gammeldags udtryk, som gør sig særlig godt i livsstilsbutikker, blomsterbutikker og lign. Kraftpapiret er stærkt i sin konstruktion, hvor det mest af alt minder og det brune indpakningspapir, der bruges som fragtemballering og til at grovpakke produkter, blomster mv. ind i.

Kombinér kraftpapiret med et af de flotte kraftbånd, så opnår du en fantastisk gaveindpakning der ikke bare er retro i udtrykket, men som også skaber et kvalitetspræget look til din gave.

Gavepapiret Good news skaber glæde både for giver og modtager. Indpakningspapiret er udført i et enkelt design, der gør at det er ideelt at have ved disken i eksempelvis brugskunst- og livstilbutikker. Designet er fantastisk flot og gennemført. I baggrunden ses et avistryk, der står i flot sammenhæng med kraftpapirets brune nuance. Ovenpå avistrykket er forskellige designelementer, f.eks. en sommerfugl, en rose, div. stempler og tekstelementer mv. 

Gavepapiret leveres i en stor økonomirulle, der er 57 cm i bredden. Det gør at den passer på alle standardstativer, der bruges til gavepapir i forretninger mv. Rullen er på hele 204 meter, hvilket giver dig et prisstærkt gavepapir pr. meter.

  • Mønster: Naturbrun med avistryk design
  • Kvalitet: 60 g
  • Materiale: Brunt ribbet kraftpapir
  • Bredde: 57 cm
  • Længde: 204 meter
  • Vægt: 7 kg