SPAR op til 50% - kom med på TilbudsMarked - KUN til søndag!

Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Gavepapir Kraftpapir Guld, 57 cm x 204 m

Elegant, enkelt og eksklusivt

Varenr.: 9774580
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 rulle: 399,00 kr.
(498,75 inkl. moms)
rulle
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Gavepapir Kraftpapir Guld - pak din gave ind på en enkel men elegant facon

Kraftpapir i høj kvalitet, der lever op til de høje krav, der stilles til gaveindpakningspapir i butikker, specielforretninger og internetbutikker. Kraftpapir er det traditionelle valg. Det har et robust og gammeldags udtryk, som gør sig særlig godt i livsstilsbutikker, blomsterbutikker og lign. Kraftpapiret er stærkt i sin konstruktion, hvor det mest af alt minder og det brune indpakningspapir, der bruges som fragtemballering og til at grovpakke produkter, blomster mv. ind i.

Kombinér kraftpapiret med et af de flotte kraftbånd, så opnår du en fantastisk gaveindpakning der ikke bare er retro i udtrykket, men som også skaber et kvalitetspræget look til din gave.

Det ensfarvede gave kraftpapir i guld skaber glæde for både giver og modtager. Indpakningspapiret skaber et elegant og enkelt design til din gave. Det er perfekt til eksempelvis brugskunst- eller livstilsbutikker. 

Gavepapiret leveres i en stor økonomirulle, der er 57 cm i bredden. Det gør at den passer på alle standardstativer, der bruges til gavepapir i forretninger mv. Rullen er på hele 204 meter, hvilket giver dig et prisstærkt gavepapir pr. meter.

  • Mønster: Guld med diskrete linjer, det kendte kraftpapir
  • Kvalitet: 60 g
  • Materiale: Brunt ribbet kraftpapir
  • Bredde: 57 cm
  • Længde: 204 meter
  • Vægt: 7 kg