Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Gavepapir Kraftpapir Tartan patch 57 cm x 154 m

Stilfuldt FSC mærket gavepapir

Varenr.: 3754120
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk. : 459,00 kr.
(573,75 inkl. moms)
stk.
På lager (restsalg, 5 stk)
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Gavepapir i romantisk stil

Kraftpapir i høj kvalitet, der lever op til de høje krav, der stilles til gaveindpakningspapir i butikker, specielforretninger og internetbutikker. Kraftpapir er det traditionelle valg. Det har et robust og gammeldags udtryk, som gør sig særlig godt i brugskunst- og livsstilsbutikker, blomsterbutikker og lign. Kraftpapiret er stærkt i sin konstruktion, hvor det mest af alt minder og det brune indpakningspapir, der bruges som fragtemballering og til at grovpakke produkter, blomster mv. ind i.

Kombinér kraftpapiret med et af de flotte kraftbånd eller Raffia gavebåndet, så opnår du en fantastisk gaveindpakning, der ikke bare er retro i udtrykket, men som også skaber et kvalitetspræget look til din gave.

Gavepapiret er et papir, der er oplagt at bruge til højtider og jul. Papiret har et flot design med snekrystaller på den røde kraftpapirsbaggrund. Indpakningspapiret skaber glæde både for giver og modtager. 

Gavepapiret leveres i en stor økonomirulle, der er 57 cm i bredden. Det gør at den passer på alle standardstativer, der bruges til gavepapir i forretninger mv. Rullen er på hele 154 meter, hvilket giver dig et prisstærkt gavepapir pr. meter.

  • Mønster: Rød og lyse iskrystaller og grafiske mønstre
  • Kvalitet: 80 g
  • Materiale: FSC mærket brunt kraftpapir
  • Bredde: 57 cm
  • Længde: 154 m
  • Vægt: 7 kg