Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Gavepapir Stars rød dobbeltsidet, 57 cm x 154 m

Moderne, stilfuldt FSC mærket gavepapir

Varenr.: 3754030
Total for 1 rulle: 598,75 kr.
inkl. moms
rulle
Gratis levering over 1000 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdag

Dobbeltsidet papir giver mange indpakningsvariationer

Rigtig flot gavepapir i kraftig kvalitet, der lever op til de høje krav, der stilles til gaveindpakningspapir i butikker, specielforretninger og internetbutikker. 

Gavepapiret Stars rød skaber glæde for både giver og modtager. Designet er fantastisk flot og i klare enkle farver. Papiret har et dobbeltsidet design, som er ideelt til børnefødselsdage, jubilæer, jul mv. På den ene side har papiret forskelligfarvede stjerner på en baggrund af en dyb mørkerød farve, hvilket giver en virkelig flot kontrastvirkning. På den anden side er der en matchende ensfarvet lysegrå farve.

Papiret har en flot overflade, der får farverne og på dette papir især kontrasten, til at fremstå ultraskarpt. Papiret er i sin enkelthed smagfuldt, hvorfor det passer perfekt til en lang række forskellige forretninger og formål. 

Gavepapiret leveres i en stor økonomirulle, der er 57 cm i bredden. Det gør, at den passer på alle standardstativer, der bruges til gavepapir i forretninger mv. Rullen er på hele 154 meter, hvilket giver dig et prisstærkt gavepapir pr. meter.

  • Mønster: Dobbeltsidet med mørkerød baggrund med forskellig farvet stjerner på den ene side og lysegrå på den anden
  • Kvalitet: 80 g
  • Materiale: FSC mærket LWC papir
  • Bredde: 57 cm
  • Længde: 154 m
  • Vægt: 7 kg