Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Durable Magnet Inforamme A4 Plus, sort, 2 stk.

Duraframe Magnetic - magnetisk ophæng og magnetisk luk

Varenr.: 3135557
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 pose: 99,00 kr.
(123,75 inkl. moms)
pose
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Durable Duraframe Magnetic Plus– smart magnetisk inforamme i A4+ format

Med Durable Duraframe Magnetic Plus får du en smidig magnetramme med en transparent forside og en farvet magnetisk kant, som er den ideelle løsning til at beskytte dokumenter imod støv og fugt i produktionsmiljøer og sanitære områder.

Magnetrammen er b.la oplagt til produktionsafdelinger, fabrikker, kontorer, butikker, køkkener, kantiner og lignende professionelle miljøer, hvor der er behov for hurtigt og nemt at kunne se og udskifte informationsskilte. Rammen beskytter dine dokumenter mod fugt og damp imellem to plastikark og den kan eksempelvis bruges til sikkerhedsinformationer, brugervejledninger og medarbejderinformation. 

På bagsiden af informationsrammens nedre plastark findes der magnetstrimler der hæfter på glatte, magnetiske overflader såsom pallereoler, lagerhylder, maskiner, whiteboardtavler og køleskabe mv. Magnetfunktionen sikrer derfor at du hurtigt og nemt kan opsætte og flytte rundt på rammen, uden at den efterlader mærker. Samtidig kan du nemt og hurtigt skifte eller opdatere indholdet i rammen og du kan benytte rammen utallige gange uden at den bliver slidt og kedelig at se på.

  • Farve: Sort
  • Format: A4+
  • Type: Magnetisk ramme
  • 2 stk. pr. pose