SPAR op til 50% - kom med på TilbudsMarked - KUN til søndag!

Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Garmin Edge® 20 GPS-cykelcomputer

Praktisk cykelcomputer med GPS og Europakort

Varenr.: 3229460
Total for 1 stk: 1.069,00 kr.
(1.336,25 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 3-5 hverdage

Garmin Edge 20 med Europakort

Kompakt, brugervenlig GPS-cykelcomputer

Garmin Edge 20 er en praktisk cykelcomputer med indbygget navigation med kort over europa. Cykelcomputeren er fremstillet af kvalitetsmaterialer i et let, robust, kompakt og vandafvisende design, så du kan tage på eventyr i alt slags vejr. 

Enheden registrerer både din distance, hastighed, tid, samlet stigning og din position, så du hurtigt kan få et overblik over din tur. Med Edge 20 kan du efterfølgende se dine data og rute på et kort og takket være Garmin Connect™(et gratis træningsfællesskab for den eventyrlystne), kan du hurtigt og nemt downloade og følge ruter andre cyklister har kørt, eller planlægge nye ruter, gemme træningspas og følge din positive udvikling via forskellige grafer og data. Når du har valgt en rute, kan du uploade den direkte til din Edge 20 og følge den til din ønskede destination. Med Garmin Connect kan du endda dele aktiviteter med venner og familie eller konkurrere mod andre cyklister. 

Med Edge 20 skal du hverken bekymre dig om batterilevetid eller modtagelse af signal, for i modsætning til en mobiltelefon, kan du bruge Edge 20 i op til 8 timer og så anvender enheden både GPS+GLONASS-satellitter til at registrere distance, så du kan modtage signal alle steder - selv i dale og tætte skove. 

  • Registrerer distance, hastighed, tid, samlet stigning og position
  • Planlæg, download og følg nye ruter
  • Gem, planlæg og del dine aktiviteter på Garmin Connect™
  • Vandafvisende, robust enhed