Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Mandalas malebog Dinosaurer

Underholdning til venteværelset, restauranten eller hjemmet

Varenr.: 3733060
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 3 stk á 39,95 kr.: Total 119,85 kr.
(149,81 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

At male Mandalas er en yderst afslappende aktivitet

Mandalas er mere end en almindelig malebog. Ved at farvelægge Mandalas opnår man ro, balance og koncentration, da hjernen er fokuseret og afslappet. Metoden har været kendt igennem mange århundrede, og er benyttet af hinduer, buddister samt aboriginals i Australien. Hver malebog indeholder de fineste cirkelrunde mønstre, som ender med at blive til farvestrålende kunstværker.
 

Mandalas Dinosaurer malebog indeholder flotte motiver med forskellige dinosaurer, så den er særligt velegnet til børn med en interesse i de spændende oldtidsøgler. Bogens tegninger har en sværhedsgrad som passer til børn fra 8 år og op. Lad børnene lege med de spændende former og udforske forskellige farvekombinationer, mens de finder ro undervejs.

Malebogen har perforerede sider trykt på kraftigt kartonagtigt papir. Perforeringen gør det nemt at rive de farvelagte tegninger ud. Dermed er det hurtigt at hænge de dekorative tegninger op som pynt, eller bruge dem som personlige kort. Samtidig kan flere personer kan deles om en malebog.

 

Brug Mandalas Dinosaurer som underholdning i venteværelset, på restauranten eller i hjemmet.

  • Sider: 32
  • Format: 21,5 x 27 cm
  • Alder: Fra 8 år