Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Mandalas malebog Kaleido Art Therapy

Populær malebog til voksne og større børn

Varenr.: 3732920
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 69,95 kr.
(87,44 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

En kreativ og beroligende aktivitet i en hektisk hverdag

Mandalas malebøgerne er populære, og det er let at forstå hvorfor. Det er mere end almindelige malebøger med motiver. Ved at farvelægge Mandalas opnår man ro, balance og koncentration, da hjernen er fokuseret og afslappet. Metoden har været kendt igennem mange århundrede, og er benyttet af hinduer, buddister samt aboriginals i Australien. Hver malebog indeholder de fineste cirkelrunde mønstre, som ender med at blive til farvestrålende kunstværker.

Mandalas Kaleido Art Therapy indeholder som navnet antyder, de fineste og rigt detaljerede kaleidoskopiske motiver. Det giver bogen en særlig høj anti-stress effekt. Leg med de spændende former og udforsk forskellige farvekombinationer, for at opnå et særligt og personligt udtryk. 

Bogen har perforerede trykt på kraftigt kartonagtigt papir. Perforeringen gør det nemt at rive de farvelagte tegninger ud. Dermed kan man hurtigt hænge de dekorative tegninger op som pynt på kontoret eller i hjemmet, eller bruge dem som personlige kort. Samtidig kan flere personer kan deles om en malebog.

  • 32 sider
  • Format: 21,5 x 27 cm
  • Alder: Anbefales til større børn og voksne, pga. den høje detaljeringsgrad