Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

LEGO Classic 10712 Klodser og tandhjul, 5-99 år

Byg en farverig verden af bevægelige modeller med sjove funktioner

Varenr.: 70022530
Total for 1 stk: 143,95 kr.
(179,94 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Classic 10712 Klodser og tandhjul

Byg, lær, og slip fantasien løs

Skab en flot og farverig verden af bevægelige modeller og sjove funktioner med dette spændende LEGO® Classic sæt. Det er let at skabe sjove kreationer med disse farverige LEGO klodser, tandhjul og akselelementer, der hjælper dit barn med at udvikle sine kreative byggeevner. Byg en helikopter med drejelig rotor, en karrusel, en svingende abe, flotte solsikker, der drejer hovederne, eller en sjov ugle med bevægelige øjne – mulighederne er uendelige! Du kan drømme det, bygge det og lege med det.

Sættet har forskellige byggesværhedsgrader og er også et perfekt startsæt til spirende LEGO byggere. Der medfølger alderssvarende byggevejledninger til at bygge og ombygge jeres LEGO kreationer. Der findes yderligere vejledninger online, hvor du bl.a. kan lære at ombygge den medfølgende helikoptermodel til en boremaskine eller en vindmølle for at gøre legen endnu mere kreativ.

  • Bredt udvalg af LEGO® tandhjul samt en blanding af flotte og farverige LEGO klodser og specialelementer, bl.a. aksler og øjne.
  • LEGO® Classic sæt giver mulighed for ubegrænset kreativitet og fantasi.
  • Alderssvarende byggevejledning med 3 sværhedsgrader.
  • Gå til LEGO.dk/classic for at finde flere byggevejledninger, sjove videoer, idéer og inspiration. Husk at bede dine forældre om lov, før du går på nettet.
  • Lad kreativiteten få frit løb med LEGO® Classic sæt!
  • Dette klassiske legetøj er egnet til alle i alderen 4-99 år.

LEGO

Gå på opdagelse i en farverig verden af legetøj til alle aldre – med legetøj fra LEGO styrkes både de motoriske og kreative evner imens koncentrationen trænes og de sociale kompetencer udvides.

Se hele udvalget af LEGO