Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

LEGO Friends 41349 Pitstop-café, 6-12 år

Snup en bid mad, og se en drive-in-film fra Andreas go-kart

Varenr.: 70023620
Total for 1 stk: 215,95 kr.
(269,94 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Friends 41349 Pitstop-café

Nyd en bid mad og en god film efter en lang dag på racerbanen

Kør forbi den flotte LEGO® Friends 41349 Pitstop-café i 50'er-stil i Andreas gokart efter en lang dag med racerløb. Få en burger med fritter fra Dottie ved grillen, betal ved kassen, og tag plads ved det seje bilformede bord-/bænkesæt. Eller kør op til et af bordene ved drive-in-skærmen, og nyd filmen med dette seje LEGO Friends sæt – du kan endda stille din egen mobiltelefon eller tablet foran filmlærredet for at afspille rigtige videoer for dine minidukker!

Pitstop-caféen indeholder en burgergrill, takeaway-vindue med kasseapparat, stilfuldt bilformet bord-/bænkesæt og et imponerende gigantisk burgerskilt på taget. Udenfor er der en enorm skærm til drive-in-film med praktiske sideborde – stil din egen mobiltelefon eller tablet foran filmlærredet for at afspille rigtige videoer for minidukkerne. Dette LEGO Friends retrosæt indeholder også Andreas gokart og en gokart-affyrer. 2 minidukkefigurer og en fugl medfølger.

  • 2 minidukkefigurer: Andrea i racertøj og styrthjelm og Dottie, samt en figur af fuglen Pepper.
  • Café i retrostil med grill, takeaway-vindue, kasseapparat, stilfuldt bilformet bord-/bænkesæt, gigantisk hamburgerskilt og drive-in-biograf med kæmpeskærm samt Andreas gokart og gokart-affyrer.
  • Tilbehør: burger, pomfritter, drikkevare, sovseflasker, salt- og peberbøsser og mønt.
  • Kør gokarten op til takeaway-vinduet, og afgiv din bestilling.
  • Hjælp Dottie med at lægge maden på grillen, og lad som om, du hælder sauce på burgeren, når den er klar.
  • Kør Andrea og Pepper over til den enorme skærm, og brug holderen til at afspille en rigtig film for dem fra din mobiltelefon eller tablet!
  • Caféen er over 11 cm høj, 12 cm bred og 12 cm dyb.
  • Drive-in-biografen er over 10 cm høj, 9 cm bred og 6 cm dyb.
  • Gokarten er over 3 cm høj, 7 cm lang og 3 cm bred.
  • Kombiner sættet med 41348 Service- og vedligeholdelsesvogn, 41351 Kreativt motorværksted og 41352 Den store racerløbsdag for at få timevis af LEGO® Friends gokart-sjov!

LEGO

Gå på opdagelse i en farverig verden af legetøj til alle aldre – med legetøj fra LEGO styrkes både de motoriske og kreative evner imens koncentrationen trænes og de sociale kompetencer udvides.

Se hele udvalget af LEGO