Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

LEGO Technic 42081 Volvo Gummiged ZEUX, 10-16 år

Oplev det seje Volvo konceptkøretøj – Gummiged ZEUX!

Varenr.: 70023700
Total for 1 stk: 879,00 kr.
(1.098,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Technic 42081 Volvo ZEUX Gummiged

Oplev fremtiden inden for entreprenørmaskiner

Få et glimt af fremtiden med LEGO® Technic 42081 Volvo konceptkøretøj – Gummiged ZEUX. Denne innovative konceptmodel er udviklet i samarbejde med Volvo og indeholder masser af realistiske detaljer, bl.a. en sej kortlægningsdrone. Du kan justere modvægten i forhold til belastningen, betjene armen og skovlen, både hver for sig og samtidigt, og nyde den optimale manøvredygtighed med firhjulsstyring. Denne 2 i 1-model indeholder også futuristiske fælge med enorme dæk med solidt vejgreb, klassisk Volvo farvetema samt et sæt klistermærker til yderligere detaljer. Og når du er klar til en ny byggeudfordring, kan du ombygge dette LEGO Technic sæt til en futuristisk Volvo konceptmodel af en PEGAX transporter.

Denne futuristiske konceptmodel er udviklet i samarbejde med Volvo og indeholder masser af realistiske detaljer, bl.a. en kortlægningsdrone, der kan bygges. Køretøjet har et højteknologisk design, helt ned til de futuristiske fælge med store, kraftige dæk. De manuelle funktioner omfatter firhjulsstyring, samtidig eller uafhængig betjening af arm og skovl, samt justerbar modvægt. Dette LEGO Technic 2 i 1-sæt har også et klassisk Volvo farvetema samt et sæt klistermærker til yderligere detaljer, og modellen kan ombygges til en futuristisk Volvo konceptmodel af en PEGAX transporter.

  • Futuristisk konceptmodel med realistiske detaljer, bl.a. kortlægningsdrone, fungerende arm og skovl, justerbar modvægt, firhjulsstyring og flotte fælge med kraftige dæk.
  • Oplev den futuristiske model LEGO® Technic Volvo konceptkøretøj – Gummiged ZEUX!
  • Juster modvægten i forhold til belastningen.
  • Betjen den enorme arm og skovl hver for sig eller samtidigt.
  • Klassisk Volvo farvetema og klistermærker til yderligere detaljer.
  • Dette LEGO® Technic sæt er designet til at give en fordybende og berigende byggeoplevelse.
  • 2 i 1-model: Kan ombygges til en futuristisk Volvo konceptmodel af en PEGAX transporter.
  • Volvo konceptkøretøj – Gummiged ZEUX er over 18 cm høj, 59 cm lang og 21 cm bred med modvægten forlænget, og over 51 cm lang med modvægten trukket ind.
  • Volvo konceptkøretøj – Transporter PEGAX er over 18 cm høj, 40 cm lang og 22 cm bred med modvægten forlænget, og over 27 cm lang med modvægten trukket ind.

LEGO

Gå på opdagelse i en farverig verden af legetøj til alle aldre – med legetøj fra LEGO styrkes både de motoriske og kreative evner imens koncentrationen trænes og de sociale kompetencer udvides.

Se hele udvalget af LEGO