Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

PLUS sandkasse m/opklappeligt låg, sibirisk lærk

Fremstillet af CE-godkendt og FSC-certificeret Sibirisk lærketræ - perfekt til mange timers leg

Varenr.: 70018280
Total for 1 stk: 1.319,00 kr.
(1.648,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 6-8 hverdage

PLUS sandkasse m/opklappeligt låg, 120 x 120 x 19 cm

Fremstillet af holdbart og bæredygtigt træ - til mange års brug

Med en sandkasse fra PLUS er du sikret et kvalitetsprodukt, fremstillet med funktionalitet og holdbarhed for øje. For både de mindste og større børn, giver leg og udendørsaktiviteter masser af energi, underholdning og glæde - Derfor er en sandkasse fra PLUS det oplagte valg, når der skal vælges legeredskaber til udendørs aktiviteter.

Sandkassen er fremstillet af FSC-certificeret træ i et stilrent design med opklappeligt låg, som lynhurtigt forvandles til to praktiske bænke, som børnene kan sidde på, når ikke der leges i sandet.

Sandkassen kan placeres præcis hvor du ønsker det - Det kunne med fordel være i midten af legepladsen, et sted med god skygge eller på terrassen. Det vigtigste er egentlig bare at der er et godt udsyn til at holde øje med de små. Placeres sandkassen på terrassen, er det en rigtig god ide at tilkøbe en fibertex dug, som placeres i bunden, inden der fyldes sand i. Husk at lukke sandkassen om aftenen, så nabolagets dyr ikke kommer på besøg.

Vedligeholdelse af sandkassen:

Da træ er et naturprodukt, vil hver sandkasse have et unikt udseende med naturlige egenskaber. Træ arbejder når det bliver udsat for temperatur-forskelle, hvorfor der kan være eller opstå mindre revner i overfladen, mindre harpikslommer- eller udtræk samt knasthuller, hvilket ikke forringer kvaliteten, da der er tale om træets naturlige egenskaber.

Brædderne er oliebehandlet lærketræ som giver en flot glød men kan give kraftige revner. Vi anbefalder god vedligeholdelse, da dette forlænger holdbarheden.

  • Type: Sandkasse med opklappeligt låg
  • Materialer: Oliebehandlet sibirisk lærketræ
  • Mål(LxBxH): 120x120x19 cm
  • Certificeringer: CE-godkendt og FSC 70% Mix certificeret
  • Leveres usamlet