Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Gillette ProShield barberskraber + 2 refill blade

Effektiv barberskraber med beskyttende serum

Varenr.: 3765330
Før: 129,00 kr.
Nu: 89,00 kr. Spar: 40,00 kr.
Total for 1 stk: 89,00 kr.
(111,25 inkl. moms)
stk
På lager (restsalg, 100 stk)
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Gillette ProShield

Opnå en tæt og ultra behagelig barbering med Gillette Proshield! Skraberen anvender Gillettes mest avancerede fugtgivende serum både før og efter bladene skærer hårene væk, som et effektivt beskyttelsesskjold mod tørhed og irritation. Samtidig bruger barberskraberen den innovative Flexball teknolog som gør skraberen så fleksibel at den kan tilpasse sig kroppens kurver perfekt. Det giver dig en ultra præcis barbering.

Skraberen er sort med gule detaljer, og det er let at udskifte bladene efter behov. Det slanke design ligger godt i hånden, så skraberen er nem at arbejde med.

  • Indhold: 1 skraber + 2 blade
  • Farve: Sort
  • Med Fleiball teknologi og ProShield serum

 

Tip: Hvor ofte skal du skifte bladene på din skraber?

Barberblade bliver slidt i takt med at de bliver brugt. For at beholde en tæt og hygiejnisk barbering og undgå rifter, er det derfor vigtigt at du udskifter bladene på sin skraber. Hvis du barberer dig dagligt, anbefaler Gillette at du skifter skraberen ca. hver 1 til 2 uge. Bruger du barberskraberen hver anden dag, anbefales det at du skifter den hver 2 til 3 uge. Ved barbering to gange om ugen, kan du med fordel udskifte din skraber hver måned.