Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Gillette Venus Swirl barberskraber + 2 refillblade

Effektiv skraber med de tyndeste og fineste blade fra Venus

Varenr.: 3765320
Total for 1 stk: 161,25 kr.
inkl. moms
stk
På lager
Gratis levering over 1000 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Gilette Venus Swirl

Opnå en tæt og behagelig barbering med Gillette Venus Swirl! Barberskraberen bruger den innovative Flexiball teknologi, som gør Venus Swirl 6 x mere fleksibel end almindelige Venus skrabere. Det betyder at barberskraberen kan tilpasse sig kroppens kurver perfekt, så du kan få et helt præcist resultat. Bladene på Venus Swirl barberskraberen er samtidig de tyndeste og fineste fra Venus, og den vandaktiverede MoistureGlide™ serum på barberskraberen giver en behagelig glidende barbering.

Skraberen har en pæn lilla farve, og det er let at udskifte bladene efter behov. Det slanke design ligger godt i hånden, så skraberen er nem at arbejde med. 

  • Indhold: 1 stk. skraber + 2 refill blade
  • Farve: Lilla med mønster
  • Med Flexiball teknologi og MoistureGlide™ serum

 

Tip: Hvor ofte skal du skifte bladene på din skraber?

Barberblade bliver slidt i takt med at de bliver brugt. For at beholde en tæt og hygiejnisk barbering og undgå rifter, er det derfor vigtigt at du udskifter bladene på sin skraber. Hvis du barberer dig dagligt, anbefaler Gillette at du skifter skraberen ca. hver 1 til 2 uge. Bruger du barberskraberen hver anden dag, anbefales det at du skifter den hver 2 til 3 uge. Ved barbering to gange om ugen, kan du med fordel udskifte din skraber hver måned.