Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Garmin Approach® X40 golf gps-armbånd, sort

Golfarmbånd med indbygget gps, pulsmåler og aktivitetstracker

Varenr.: 3232770
Total for 1 stk: 1.679,00 kr.
(2.098,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 3-5 hverdage

Garmin Approach® X40 golf gps-armbånd, sort/grå

Slankt, let golf-armbånd med håndledsbaseret pulsmåler, indbygget gps og aktivitetstracker

Garmin Approach® X40 er et smart aktivitetsarmbånd i et let og kompakt design, udviklet til golf-udøvere. Armbåndet er fremstillet med en sort/hvid touchskærm, som let kan aflæses, selv i sollys. Armbåndet har en indbygget gps, så du har mulighed for hurtigt at måle afstanden på dine slag, uanset hvor du befinder dig, på den bane du spiller på. Uanset hvor du spiller, ved enheden, hvor du er – og hvor langt du er fra det næste flag. Enhedens højfølsomme GPS-modtager giver dig de afstandsdata du har brug for, for at spille selvsikkert. Og det lysstærke touchscreen-display viser nøjagtige afstande til front, center og bagkant af greenen - selv under tæt løvdække. 

En smart indbygget aktivitetstracker kombineret med en håndledsbaseret pulsmåler med Elevate™ pulsteknologi måler og registrere dine oplysninger om forbrændte kalorier og intensitetsminutter, hvilket giver dig en bedre feedback på din indsats, så du let kan følge din aktive livsstil. Dette smarte gps-armbånd sikrer at du kan fuldende dit golf-udstyr med alle de nødvendige funktioner til at indtage greenen.

Armbåndet er ydermere udstyret med en smart kilometertæller, som måler præcist hvor langt du har gået og takket være det indbyggede, digitale scorekort med statistikregistrering, er det nemt at beregne tallene for hver runde. Når du er færdig, kan du nemt gemme og gennemse din golfrunde eller uploade dine spildata via USB til Garmin Connect™ online-golffællesskabet, hvor du kan analysere dit spil og se din positive udvikling.

Med Approach® X40 får du gratis baneopdateringer i hele produktets levetid. Enheden leveres klar til brug direkte fra æsken, med forudindlæste baner. Desuden tilføjes der hele tiden nye baner og eksisterende baner opdateres jævnligt, ved hjælp af Garmin Express, som er tilgængelig på Garmins hjemmeside.

  • Slankt, let GPS-golfarmbånd med Elevate™ håndledsbaseret pulsteknologi og indbygget aktivitetstracker
  • Viser afstande til front, center og bagkant af greenen samt hazarder frem til greenen
  • AutoShot™ spiltracker registrerer automatisk slag på fairway
  • Den indbyggede aktivitetstracker viser skridt, distance, forbrændte kalorier, puls og intensitetsminutter
  • Modtag Smart Notifications som diskrete vibrationsalarmer for indgående opkald, sms'er og påmindelser
  • Størrelse: Regular - passer til en håndledsomkreds på mellem 136-192 mm
  • Farve: Sort/grå