Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Garmin fēnix® 3 HR Silver pulsur

GPS-ur med indbygget pulsmåler designet til at modstå selv de mest barske forhold

Varenr.: 3226020
Total for 1 stk: 4.598,75 kr.
inkl. moms
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 3-5 hverdage

Garmin fēnix 3 HR Pulsur med GPS

Multi-funktionelt pulsur med høj ydeevne pakket ind i et yderst holdbart og let design

Dette fēnix 3 HR er et robust og intelligent GPS-ur, designet til en bred vifte af aktiviteter. Uret er fremstillet af holdbare materialer i et slankt og let design, hvilket gør uret ideelt til hverdagsbrug samt anvendelse til inden- og udendørs træningsaktiviteter såsom; løb, cykling, svømning og ski/snowboard. Uret er udstyret med mineralglas, urkrans og knapper i rustfrit stål, forstærket kabinet samt en chroma-farveskærm som leverer høj opløsning, der hurtigt og nemt kan aflæses, selv i sollys. Med sine forskellige og avancerede funktioner til både træning og outdoor-navigation er fēnix 3 HR forberedt på alle former for eventyr.

Hurtig og nem adgang til platformen Connect IQ giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg, ved nemt og enkelt at tilpasse urskive, datafelter, widgets samt aktiviteter og smart ​notifikations-funktionen giver dig mulighed for at modtage og læse sms'er, e-mails og påmindelser direkte på håndleddet, selv når du er ude i felten.

Takket være den indbyggede optiske pulssensor og smarte funktioner, kan fēnix 3 HR give dig oplysninger om din form og din kondition. Pulssensoren viser og måler nøjagtigt din puls igennem håndleddet og ved at registrere flere målinger på din løbedynamik, kan uret give avanceret feedback om din form og løbeøkonomi. Og hvis du træner med puls- og effektmåler kan uret også vise din VO2-max estimering, så du kan overvåge ændringer i din form.

Dette outdoor-ur med GPS og ABC-sensorer (trykhøjdemåler, barometer og kompas) tilbyder kombinerede træningsfunktioner og førende navigationsteknologi, som kan hjælpe dig både på og uden for stierne. De indbyggede sensorer giver oplysninger om retning, højde og vejret. fēnix 3 registrerer en GPS-sporlog og danner et "brødkrummespor" i takt med, at du bevæger dig. Uret giver dig også mulighed for at markere lokationer som f.eks. en start-/mållinje, et kontrolpunkt for kurs eller en campingplads, et køretøj eller andre interessepunkter. Med fēnix 3 kan du oprette og følge ruter, markére op til 1.000 lokationer og lagre op til 10.000 sporpunkter og navigere til dem.

FUNKTIONER:

 • Integreret EXO™-antenne i rustfrit stål med GPS/GLONASS-satellitmodtagelse for hurtigere og mere nøjagtig positionsfastlæggelse
 • Buet mineralglas og og 1,2" farveskærm, der kan læses i sollys
 • fēnix 3 HR Silver har Elevate™ håndledsbaseret pulsmåler
 • Avancerede træningsfunktioner som avanceret løbedynamik, skridtlængde, stigningsprocent, VO2-max, restitutionsanbefaling m.m.¹
 • Outdoor-navigationsfunktioner som treakset kompas, trykhøjdemåler, barometer, TracBack® m.m.
 • Smart Notifications og download af urskiver, widgets, datafelter og apps fra Connect IQ™
 • Vandtæthedsklassifikation 10 ATM og batterilevetid på op til 50 timer i UltraTrac-tilstand, 16 timer i GPS-tilstand og op til 6 uger i ur-/aktivitetstrackertilstand (afhængigt af indstillingerne).

DET FÅR DU:

 • fēnix 3 HR sølvfarvet med sort silikonerem
 • Elevate™ håndledsbaseret pulsmåler
 • USB-opladnings-/datakabel
 • AC-oplader
 • Quick guide