Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Garmin Vivoactive GPS-ur HRM, sort

Et GPS-smartwatch til den aktive livsstil inkl. SoftStrap pulsmåler

Varenr.: 3110790
Total for 1 stk.: 1.919,00 kr.
(2.398,75 inkl. moms)
stk.
Gratis levering
Forventet 5 hverdage

Garmin vívoactive er det nye GPS-smartwatch til den aktive livsstil. 

Play harder, work smarter, live better. De indbyggede sportsfunktioner holder dig aktiv, og med Smart Notifications forbliver du connected - så du kan bevare en sund balance mellem hverdag og træning. Farvetouchscreenen har høj opløsning, som kan aflæses i solskin, og uret registrerer dine aktivitetsdata, når du f.eks. løber en tur. Uret med den ultraslanke profil - 8 mm - er behageligt at have på hele dagen og gør det nemt at skifte fra kontoret til golfbanen. vívoactive er med dig hele vejen på dine aktive dage. Det genopladelige batteri holder op til 3 uger i ur-/aktivitetstracker-tilstand eller 10 timer i GPS-tilstand.

vívoactive har indbyggede sportsfunktioner som registrerer dine træningsdata - selv når du er væk din smartphone. Du skal blot trykke for at vælge mellem sportsfunktioner til løb, golf og cykling med brug af GPS - eller til svømning samt aktivitetstracker. Løbefunktionen bruger GPS til at registrere vigtige løbedata såsom distance og tempo. Det indbyggede accelerometer samt hastigheds- og kadencesensor gør en separat footpod overflødig, når du løber indendørs eller på løbebåndet, samt når GPS ikke er tilgængelig. Du kan opsætte vibrationsalarmer for puls, tempo og løb/gang-intervaller. Øvrige træningsfunktioner omfatter Auto Lap® og Auto Pause®. Automatisk synkronisering med Garmin Connect™ Mobile giver dig at overblik over løbeturen, herunder forbrændte kalorier og eventuelle personlige rekorder; f.eks. din hurtigste eller længste løbetur til dato. Den GPS-aktiverede funktion til cykling registrerer tid, distance, hastighed og kalorier. Kompatibel med eksterne sensorer såsom pulsmålere, hastigheds- og kadencesensorer, så du kan følge dine fremskridt på træningsturen eller på din daglige tur til arbejde.

Uret kan også bruges til golf: Par din kompatible smartphone for at downloade banekort fra Garmins database med golfbaner på flere end 38.000 internationale baner, så du kan spille på dine foretrukne og nye baner. Golffunktionen holder banerne opdaterede og giver overblik over hulnummer og par. GPS måler layup- og dogleg-afstande samt afstanden til front, center og bagkant af greenen. Med Stroke Play scorekort for individuelle slag kan du se, om du er under eller over par. Mål slaglængden med et tryk på en knap. Rundetimeren tæller tiden på banen, og det indbyggede accelerometer registrerer dine skridt.

Garmin vívoactive er et af de få sportsure der egner sig til svømmetræning. Den accelerometer-baserede teknologi Auto Length måler automatisk samlet distance og intervaldistance, omgange, forbrændte kalorier, sessionsgennemsnit, tempo for interval og længde, antal svømmetag, herunder antal tag pr. længde samt gennemsnit for interval og session. Lad funktionen til svømning beregne din effektivitet med SWOLF, som tilføjer tid og antal svømmetag for en bassinlængde. Se din tid og intervaldistance med et enkelt blik. Med intervaltælling kan du uden problemer holde pause og genoptage din træning. Den slanke profil skærer gennem vandet og med en vandklassificering på 5 ATM kan du uden problemer svømme, svede og tage brusebad med uret på.

vívoactive registrerer dit aktivitetsniveau og fortæller dig, hvornår det er "tid til at bevæge sig". Aktivitetstrackerfunktionen registrerer dine skridt, lærer dit aktivitetsniveau at kende og angiver personligt tilpasset dagligt mål. I takt med at du når dit mål, justerer uret målet for næste dag. Den røde bjælke vises på displayet efter en times inaktivitet og bliver større, hvis du bliver siddende for længe. Du skal blot gå i et par minutter for at nulstille aktivitetsindikatoren. Start søvntilstand, når du går i seng, så registrerer vívoactive din hvile. Uret registrerer også antal forbrændte kalorier.

Smart Notifications
vívoactive vibrerer diskret for at give dig alle de meddelelser, som du modtager på din kompatible Bluetooth-aktiverede enhed. Modtag id for den, der ringer, samt oplysninger om mistede indgående opkald. Sms'er omfatter oplysninger om afsender og besked. E-mails viser afsender og emne. vívoactive viser også notifikationer fra Facebook®, Twitter® og sociale medier samt andre mobile apps, herunder vejrudsigt og temperatur. Du skal blot trykke og swipe på skærmen for at læse mere eller rydde skærmen ved at trykke på en knap.

vívoactive giver dig mulighed for at styre din musik på din musikafspiller, finde din smartphone og lade venner og familie spore dine aktiviteter i realtid ved hjælp af Live Track. Du kan også fjernbetjene dit VIRB® Elite actionkamera. Tilpas vívoactive med gratis downloads fra vores Connect IQ butik. Du kan tilpasse urskiven, tilføje datafelter samt få apps og widgets, som giver oplysninger, der kan aflæses med et øjekast.

  • Batteri: Genopladeligt litiumionbatteri
  • Skærmstørrelse, B x H: 28,6 x 20,7 mm
  • Batterilevetid: Op til 3 uger i ur-/aktivitetstracker-tilstand. 10 timer i GPS-tilstand
  • Skærmopløsning, B x H: 205 x 148 pixel
  • Enhedens mål, B x H x D: 43,8 x 38,5 x 8,0 mm
  • Vægt: Uden rem: 18,0 g/Med rem: 38,0 g
  • I kassen: vívoactive ur, HRM StofStrap, oplader-/dataclip, lynstartsvejledning