Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Garmin vívoactive® HR Smartwatch, sort

Pulsur med håndledsbaseret pulssensor, smartwatch funktioner og indbygget GPS

Varenr.: 3226280
Total for 1 stk: 1.839,00 kr.
(2.298,75 inkl. moms)
stk
På lager (restsalg, 1 stk)
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Garmin Vivoactive HR Smartwatch

Funktionelt pulsur med GPS, aktivitetstracker og smartwatch funktioner

Garmin Vivoactive er et brugervenligt pulsur med indbygget GPS, smarte funktioner og håndledsbaseret pulsteknologi, som tillader dig at droppe pulsbæltet om brystet og måler istedet din puls på håndleddet under alle dine sportsaktiviteter, med undtagelse af svømning, hvor optisk pulsmåling ikke er tilgængelig. 

Uret er fremstillet af holdbare materialer i et slankt og let design, hvilket gør uret ideelt til hverdagsbrug samt anvendelse til både inden- og udendørs aktiviteter såsom; løb, cykling, svømning, golf, ski/snowboarding og meget mere. Uret er udstyret med en praktisk farve touchskærm som leverer høj opløsning, der hurtigt og nemt kan aflæses, selv i sollys. Med sine forskellige og avancerede funktioner er Vivoactive forberedt på alle former for aktive eventyr. 

Urets forud-installeret sports-apps registrerer og gemmer dine aktivitetsdata, så du nemt og enkelt kan få overblik over dine trænnigspas og se din udvikling via grafer, kurver og kort på Garmin Connect. Vívoactive HR er også udstyret med en smart aktivitetstracker som holder øje med dit aktivitetsniveau, overvåger din søvn og beregner intensitetsminutter. Med indbygget accelerometer og GPS giver vívoactive HR dig mulighed for at løbe både inden- og udendørs og du kan opsætte vibrationsalarmer for puls, tempo, løb/gang-intervaller m.m. 

Forbind dit Vívoactive HR med en kompatibel smartphone og uret vil, takket være smarte notifikationer, vibrere diskret for at gøre dig opmærksom på alle de meddelelser, du modtager - lige fra e-mails, sms'er og telefonopkald til påmindelser fra sociale medier og andre mobilapps - alt imens du er ude på dit træningspas. Enheden giver dig desuden mulighed for at styre musikken på din telefon samt give venner og familie mulighed for at spore dine aktiviteter i realtid med LiveTrack. Til sidst men ikke mindst kan du nemt tilpasse dit vívoactive HR med brugerdefinerede urskiver, datafelter, apps og widgets fra Garmin Connect IQ™ Store.

  • GPS-smartwatch med refleksfri farve-touchscreen med høj opløsning
  • Indbyggede sports-apps omfatter GPS-aktiveret løb, cykling, svømning m.m. - kræver ikke telefonforbindelse
  • Foretag tilpasninger med gratis urskivedesign, widgets og apps fra Garmin Connect IQ™ Store
  • Modtag Smart Notifications og Smart Coaching fra Garmin Connect™, når enheden er parret med din telefon
  • Op til 8 dages batterilevetid i urtilstand med aktivitetstracking eller op til 13 timer i GPS-tilstand