Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Garmin vívomove™ HR, Sport, sort m. sandfarvet rem

Stilfuldt og funktionelt hybrid-smartwactch til hverdagens træning

Varenr.: 70025990
Total for 1 stk: 1.359,20 kr.
(1.699,00 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Undersøges

Garmin vívomove™ HR, Sport, sort med sandstensfarvet silikonerem

Enkelt og elegant armbåndsur, der er perfekt til en sund og aktiv livsstil.
Vívomove HR er et stilfuldt og praktisk armbåndsur med touchscreen som angiver tiden, har en justérbar rem og en bevægelsesdetektor, som registrere din daglige aktiviteter, såsom gåture, løb cykling og svømning. Vívomove HR registrerer, når din bevægelse ændrer sig og gemmer dine aktiviteter på Garmin Connect™, grundet Move IQ™ teknologien, så du behøver ikke at starte og stoppe aktivitetstimeren.

Vívomove HR smartwatch måler din puls fra håndleddet, tæller skridt og overvåger din søvn, så du kan få et retvisende billedet af din sundhed og din træning. Via din puls kan dette smartwatch oplyse om dine forbrændte kalorier, udregne intensiteten af dine træningsaktiviteter og registrere dit stressniveau igennem dagen. Herudover kan du få en VO2-max estimering af din kondition, så du kender lidt til din nuværende form, samt har du mulighed for at få målt din fitnessalder.

Vær en del af et større fællesskab i det online træningsunivers med den gratis app Garmin Connect™ Mobile, hvor du kan få kontakt til andre og konkurrere i forskellige udfordringer og endda dele dine triumfer via de sociale medier. Der er mulighed for tilkøb af ekstra remme i forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse Vívomove HR til din personlige stil. 

  • Remstørrelse: Small/medium (122-188 mm)
  • Viser skridt, kalorier, distance, intensitetsminutter og meget mere, samt overvåger søvn.
  • Kompatibel med: iPhone®, Android™
  • Vægt: 40,8 g
  • Medfølger: Opladningskabel & Quick guide