Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Livol Mono Normal D vitamin, 220 stk.

Hjælper til immunsystemets normale funktion

Varenr.: 60010160
Før: 47,95 kr.
Nu: 29,00 kr. Spar: 18,95 kr.
Total for 1 glas: 29,00 kr.
(36,25 inkl. moms)
glas
På lager (restsalg, 25 stk)
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Livol Mono Normal D vitamin - "solskinsvitaminer" til dig og din krop

D-vitamin, også kaldet solskins-vitaminet, bidrager til immunsystemets normale funktion. Vitaminet er specielt vigtigt for kroppens optagelse og omsætning af kalk, og for knoglerne og musklerne. D-vitamin hjælper nemlig til normal optagelse og udnyttelse af kalk og fosfor.

Livol Mono D-Vitamin er for dig, som ønsker at vedligeholde normale knogler, tænder og muskelfunktion. Mangel på D-vitamin øger risikoen for knogleskørhed og kan i svære tilfælde give muskelsmerter og svage muskler.

Anbefalet dosis:

  • 1 tablet dagligt til voksne samt børn fra 1 år og derover i forbindelse med et måltid.
  • Dagsdosis bør ikke overskrides.

220 tabletter pr. glas.

D-vitamin fra solen

D-vitamin dannes i huden, når huden rammes af solens ultraviolette stråler (UVB). I vinterhalvåret – fra oktober til april – er solens stråling i Danmark ikke stærk nok til, at der dannes D-vitamin i huden, og man tærer på D-vitaminlageret dannet om sommeren. D-vitaminniveauet i blodet svinger derfor naturligt med årstiderne og er lavere om vinteren end om sommeren.


Livol er daglige vitaminer og mineraler til de danske generationer. Siden 1959 har virksomheden arbejdet for at producere kosttilskud i mange varianter. Det betyder, at der er produkter som kan dække hele familiens behov: fra den sidst tilkomne guldklump til bedstemor med slag i.