Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Livol Mono Stærk B vitamin, 280 stk.

Indeholder de forskellige slags B-vitaminer i én enkelt tablet

Varenr.: 60010140
Før: 79,00 kr.
Nu: 44,00 kr. Spar: 35,00 kr.
Total for 1 glas: 44,00 kr.
(55,00 inkl. moms)
glas
På lager (restsalg, 29 stk)
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Livol Mono Stærk B mindsker træthed og udmattelse

Der findes 6 slags B-vitaminer, som din krop har behov for. Livol Mono Stærk complex B indeholder de forskellige B-vitaminer i én tablet. B-vitaminerne bidrager bl.a. til et velfungerende nervesystem, men er også vigtige for vores hud, hår, kredsløb og lever. Alle seks B-vitaminer fungerer enten som hjælpe-enzymer i vores krop, eller som en del af hjælpe-enzymerne.

Alle B-vitaminer er vigtige for energistofskiftet, blandt andet for omdannelsen af kulhydrat til druesukker. B6 bidrager til at regulere hormonaktivitet og nervesystemet. B12 og folsyre bidrager til produktion af røde blodlegemer og normal celledeling. Vitamin B6 og B12 hjælper til at mindske træthed og udmattelse. Riboflavin hjælper til at vedligeholde normal hud og slimhinder. Thiamin hjælper til en normal hjertefunktion.

Anbefalet dosis:

  • 2 tabletter dagligt til voksne samt børn fra 11 år og derover i forbindelse med et måltid.
  • Dagsdosis bør ikke overskrides.

280 tabletter pr. glas.

Livol er daglige vitaminer og mineraler til de danske generationer. Siden 1959 har virksomheden arbejdet for at producere kosttilskud i mange varianter. Det betyder, at der er produkter som kan dække hele familiens behov: fra den sidst tilkomne guldklump til bedstemor med slag i.