Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Grohe Concetto Køkkenarmatur, høj tud

Køkkenbatteri med 360° svingfelt og nem vandregulering

Varenr.: 60020130
Total for 1 stk: 1.349,00 kr.
(1.686,25 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Grohe Concetto køkkenarmatur – sikrer total komfort i køkkenet

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med Concetto køkkenarmatur fra Grohe får du en fleksibel og brugervenlig vandhane som giver dig en god komfort i køkkenet.

Nyd godt af fleksibilitet hele vejen rundt med dette elegante køkkenarmatur. Den høje buede tud med udtrækkeligt mousseurudløb er utrolig praktisk ved rengøring af store gryder og pander eller rengøring af vasken, og svingfeltet på 360° giver dig et større arbejdsområde i og rundt om vasken.

Cornetto armaturet er fremstillet med Grohe SilkMove patronteknologi, hvilket betyder, at vandmængden og -temperaturen kan reguleres jævnt og præcist, og den skinnende GROHE StarLight krombelægning bliver ved med at se ny ud selv efter mange års brug.

Takket være det brugervenlige installationssystem kan det monteres lynhurtigt, da det kun indeholder få dele og det eneste du skal gøre er at monterer og fastgøre din nye vandhane med det medfølgende værktøj.

  • Høj tud
  • Svingfelt: 360°
  • Let og præcis vandregulering
  • Nemt installationssystem