Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Grohe Eurosmart Håndvaskarmatur, mellemhøj tud

Elegant et-grebs håndvaskarmatur med pop-up ventil

Varenr.: 60020090
Total for 1 stk: 559,00 kr.
(698,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Grohe Eurosmart Håndvaskarmatur – tidløs stil og høj ydeevne

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med Eurosmart håndvaskarmatur fra Grohe får du et stilfuldt armatur der er bygget til at holde længe og som du kan have fuld tillid til. Armaturet har integreret Grohe SilkMove patron, der sikre dig en nem betjening med en let berøring. Samtidig giver patronen dig mulighed for nemt og præcist at regulere vandtemperatuen og volumen af vandet.  

Grebets elegante bue harmonerer perfekt med armaturets dimensioner og giver masser af plads under hanen til at vaske hænder. Den mellemhøje tud skaber en god balance, da den er nem at bruge og samtidig er perfekt til, når du skal fylde vand i høje ting på badeværelset.

Grohe EcoJoy systemet reducerer dit vandforbrug med op til 50 % og hjælper dig således med at skåne naturens dyrebare ressourcer, samtidig med at du sparer penge.

Eurosmart håndvaskarmatur har en belægning af Grohe StarLight krom som har en skinnende glans og er let at vedligeholde, så det bliver ved med at se nyt ud i mange år.

Armaturet har desuden en pop-up bundventil, som du nemt kan åbne og lukke ved brug af stangen på bagsiden af vandhanen. Og det brugervenlige installationssystem betyder, at monteringen kan udføres på ingen tid.

  • Tud: Mellemhøjde
  • Nem betjening og vandregulering
  • Miljøvenligt og vandbesparende
  • Pop-up bundventil
  • Nemt installationssystem