Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Grohe Eurosmart Håndvaskarmatur, regulær tud

Moderne et-grebsblandingsbatteri til håndvasken

Varenr.: 60020080
Total for 1 stk: 469,00 kr.
(586,25 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Grohe Eurosmart Håndvaskarmatur – moderne håndvaskarmatur

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med Eurosmart håndvaskarmatur fra Grohe får du et moderne armatur til håndvasken, som har integreret Grohe SilkMove patron, der sikre dig en nem betjening med en let berøring. Samtidig giver patronen dig mulighed for nemt og præcist at regulere vandtemperatuen og volumen af vandet.  

Grebets elegante bue harmonerer perfekt med armaturets dimensioner – selv på denne model med standardhøjde – og giver masser af plads under hanen til at vaske hænder.

Grohe EcoJoy systemet reducerer dit vandforbrug med op til 50 % og hjælper dig således med at skåne naturens dyrebare ressourcer, samtidig med at du sparer penge.

Eurosmart håndvaskarmatur har en belægning af Grohe StarLight krom som har en skinnende glans og er let at vedligeholde, så det bliver ved med at se nyt ud i mange år.

Armaturet har desuden en pop-up bundventil, som du nemt kan åbne og lukke ved brug af stangen på bagsiden af vandhanen. Og det brugervenlige installationssystem betyder, at monteringen kan udføres på ingen tid.

  • Tud: Regulær standarthøjde
  • Nem betjening og vandregulering
  • Vandbesparende
  • Pop-up bundventil
  • Nemt installationssystem