Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Grohe Eurosmart New Køkkenarmatur, høj tud

Elegant køkkenarmatur med høj tud og justerbart svingfelt

Varenr.: 60020120
Total for 1 stk: 739,00 kr.
(923,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Grohe Eurosmart New Køkkenarmatur – nemt og bekvemt

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Eurosmart New køkkenarmaturet fra Grohe har en høj tud, hvilket gør det nemt og hurtigt at fylde selv store gryder med vand.
Du kan indstille tudens svingfelt til 150° eller 360°, eller du kan låse den i udgangspositionen, så du på den måde kan indstille arbejdsområdet til alle dine opgaver i køkkenet.

Armaturet er udviklet med Grohe SilkMove teknologien, som gør det let at regulere vandtemperaturen og -gennemstrømningen. Køkkenhanen har desuden et ergonomisk designet greb og en temperaturbegrænser, der sikrer mod skoldning. Løsningen omfatter også et brugervenligt installationssystem, der er lige til at gå til med det samme.

Takket være Grohe StarLight krombelægningen er det let at vedligeholde armaturet, og den blanke glans holder i mange år.

  • Høj tud
  • Svingfelt: 150° eller 360°
  • Let og præcis vandregulering
  • Nemt installationssystem