Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Grohe Grohtherm 800 Kartermostat

Termostatbatteri med nem temperaturstyring til badekarret

Varenr.: 60019990
Total for 1 stk: 1.559,00 kr.
(1.948,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Grohe Grohtherm 800 Kartermostat – slap af i karbadet med en perfekt temperatur

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med Grohtherm brusetermostat fra Grohe får du en kartermostat der kan gøre badet til en helt igennem afslappende og forfriskende oplevelse lige fra det øjeblik, hvor du tænder for hanen.

Kartermostaten har en automatisk omskifter mellem kar/brus, og temperaturen er let at indstille med de ergonomiske Easy-Grip greb og de praktiske Grohe EasyLogic markeringer på armaturkroppen. Blandingsbatteriet har desuden Grohe TurboStat teknologi som sikrer at den valgte temperatur forbliver konstant under badet.

Brusetermostaten er produceret med den miljøvenlige Grohe EcoJoy funktion med EcoButton som reducerer vandforbruget med op til 50 % uden at gå på kompromis med nydelsen.

Grohe SafeStop systemet er optimalt for familier med børn, fordi det tilbyder en temperaturgrænse, der er forudindstillet til 38 °C for at forhindre skoldning.

Den blændende Grohe StarLight belægning af rustfrit stål, der er holdbar og rengøringsvenlig, er ridsefast, hvilket betyder, at den bliver ved med at se ny ud i mange år.

  • Konstant vandtemperatur
  • Skoldningsbeskyttelse
  • Vandsparefunktion
  • Nem og logisk betjening