Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Grohe New Tempesta 100 Brusestangsæt

Miljøvenligt og vandbesparende standard brusesæt i anerkendt kvalitet

Varenr.: 60019940
Total for 1 stk: 259,00 kr.
(323,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Grohe New Tempesta 100 Brusestangsæt – godt standard brusesæt i høj kvalitet

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med New Tempesta 100 brusestangsæt fra Grohe får en bruser i høj kvalitet, som har en lang levetid. Med sættet medfølger en håndbruser, en brusestang på 600 mm og en Relexaflex bruseslange på 1750 mm. 

Håndbruseren er produceret med det miljøvenlige Grohe EcoJoy system og bruger kun 9,5 liter i minuttet, hvilket er langt mindre end andre billigere brusere. Du sparer derfor både på vandet og på budgetkronerne, uden at gå på kompromis med bruserens effektivitet. 

Håndbruseren har et perfekt ”Rain” strålemønster, som er lækkert, blødt og balanceret takket være den smarte og afslappede Grohe DreamSpray teknologi. Dertil har New Tempesta brusehovedet SpeedClean antikalksystem og indvendig vandføring som øger bruserens levetid og samtidig gør den let at rengøre og vedligeholde. Til sidst er håndbruseren udviklet med ShockProof silikonering, hvilket betyder at skader ved tab eller fald modvirkes.

New Tempesta 100 brusestangsæt er desuden belagt med den rengøringsvenlige Grohe StarLight krombelægning, som giver en ultraglat overfaldefinish og som er ridsefast og dermed sikre et varigt blankt udseende. Du vil dermed sparer masser af tid på rengøringen, da sættet altid vil se nyt og blankt ud.

  • Vandforbrug: 9,5 l/min
  • Strålemønster: Rain
  • Længde på brusestang: 600 mm
  • Længde på bruseslange: 1750 mm
  • Miljøvenlig