Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Grohe New Tempesta 210 Hovedbruser

Hovedbruser i høj og anerkendt kvalitet med fine, bløde stråler

Varenr.: 60020030
Total for 1 stk: 609,00 kr.
(761,25 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Grohe New Tempesta 210 Hovedbruser – føles som varm sommerregn

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med New Tempesta 210 Hovedbruser fra Grohe får du et brusehoved i høj kvalitet og som har en lang levetid. Hovedbruseren har et kugleled med en vridningsvinkel på +/- 15°, så du nemt kan justerer den. Med bruseren får du det afslappende stråmønster ”Rain”, som giver bløde og fine stråler, der minder om varm sommerregn og som er udviklet ud fra Grohe DreamSpray teknologien.

Bruseren er udviklet med en integreret Inner WaterGuide, som sikrer at brusehovedet altid er tilstrækkeligt køligt til, at det er behageligt for dig at røre ved, og sikrer dermed også længere levetid for krombelægningen. Den er også produceret med SpeedClean, som sikrer at brusehovedet kun kræver lidt vedligeholdelse. En aftørring af dyserne med fingrene er nok til at fjerne eventuelle kalkrester.

Hovedbruseren er desuden fremstillet med Grohe StarLight krombelægning, som tilfører dit badeværelse en iøjnefaldende glans.

  • Vandforbrug: 9,5 l/min
  • Strålemønster: Rain
  • Vridningsvinkel: 15°