Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Grohe Red Duo Armatur og kedel i størrelse L

Få kogende vand direkte fra et Grohe Red Duo køkkenarmatur

Varenr.: 70034161
Total for 1 stk: 7.915,00 kr.
(9.893,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Grohe Red Duo Armatur og kedel i størrelse L

Dette køkkenarmatur er den mest praktiske fornyelse, du kan lave i dit køkken
Få øjeblikkeligt kogende vand direkte fra hanen med dette elegante, strømlinede GROHE Red Duo køkkenarmaturer. Det kogende vand er perfekt til, når du skal lave te og kaffe, men også til fyldning af gryder og tilberedning af måltider. Funktionen, der leverer kogende vand, aktiveres via børnesikre trykknapper. Den høje C-formede tud gør det nemt at fylde gryder, og tuden har et svingfelt på 150°, hvilket giver ekstra fleksibilitet.

GROHE SilkMove sikrer en ubesværet og præcis betjening af grebet. Sikkerheden er prioriteret højt for dette produkt – armaturet er udstyret med en automatisk, oplyst GROHE Børnesikring, der betjenes via trykknapperne. Kedlen, der har en energieffektivitet i klasse A, kan også indstilles til ferietilstand, hvor temperaturen begrænses til 60 °C.

Kedlen kan på et øjeblik levere op til 5,5 L kogende vand og er fremstillet af titanium, hvilket giver en enestående beskyttelse mod korrosion, og armaturets blændende, slidstærke GROHE StarLight krombelægning vil se ny ud i mange år. GROHE Red filteret reducerer også kalkrester og tungmetaller i vandet, hvilket forlænger både armaturets og kedlens levetid.

Anbefales installeret af autoriseret VVS-installatør.