Er det svært at få drømmen om nyt kontor, bedre udstyr eller mere effektive arbejdsgange til at passe ind i budgettet? Så brug LOMAX FLEXPAY og del betalingen over flere måneder.

Det er nemt, og du får hurtigt besked tilbage, med mere information om jeres finansieringsløsning. Alt du skal gøre er at at sende en mail til flexpay@lomax.dk med information om: produkterne du ønsker at købe samt dine firmaoplysninger, eller udfylde kontaktformularen herunder. Så kontakter en af vores konsulenter dig, så i sammen kan aftale hvilken løsning der passer dig og din virksomhed.

Du kan benytte Lomax FlexPay på bestillinger over kr. 10.000* og vælge af betale over 12, 24, 36, 48 eller 60 måneder. Lomax FlexPay kan benyttes på alle produkter, med undtagelse af forbrugsvarer.

* Forudsætter kreditgodkendelse af vores finansielle parter, DLL Finans Danmark.

Topbillede

Det er nemt, hurtigt og enkelt at handle hos Lomax

Med LOMAX FLEXPAY er det blevet lettere at få opfyldt drømmen om nyt kontor eller nyt udstyr. Når du betaler over op til 60 måneder, bliver omkostningen af lagerudstyr, kontormøbler, værktøj eller de fleste andre ting, lettere at løfte. Du kan dermed koncentrere dig om at drive din virksomhed, med det rigtige udstyr.

* LOMAX FLEXPAY forudsætter kreditgodkendelse af vores finansielle parter, DLL Finans Danmark.