Alt du skal bruge til julen

Julepynt

Juledekorationer, julelys og julekugler - ingen jul uden julepynt! Tag et kig i vores store julesortiment og bliv inspireret til, hvordan du kan skabe god stemning på kontoret i december.

Gaveindpakning

Selvom det selvfølgelig er indholdet i gaven, der tæller, så har det også stor betydning, at gaven er pakket flot ind. Det viser, at man har gjort sig nogle tanker med den gave, man giver.

Firmajulegaver

Skal dine medarbejdere have en julegave i år? Vi har sørget for, at vores store udvalg af firmajulegaver gør det nemt for dig at vælge en gave, der passer bedst til dine medarbejdere.

Chokolade

Godter hører sig til i den søde juletid. Det løfter stemningen og spreder hygge på arbejdspladsen, når medarbejderne bliver forkælet med noget lækkert.

Gavepakker

Gavekurve med chokolade og andre delikatesser vækker glæde og begejstring hos de fleste. De kan bruges til enhver anledning, hvor nogen skal forkæles.

Øl & vin

Julen byder på mange festlige lejligheder, hvor der skal lidt lækkert i glasset. Hos Lomax finder du et stort udvalg af vin og øl til julens mange komsammener.