Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Zone Peili skålesæt, 3 stk, black

Alt i én skåle med minimalistisk og nordisk udtryk

Varenr.: 60016960
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 499,00 kr.
(623,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 1-3 hverdage

Zone Peili skålesæt – alt i én skåle

Skålene fra Zone Peili har et moderne og æstetisk udtryk og bygger på stolte danske og nordiske designtraditioner og Peili serien har modtaget flere designpriser for sit minimalistiske design, b.la. en Reddot design award.

Med Peili skåle, får du multifunktionelle skåle med 3 primære funktioner: tilberedning, servering og opbevaring. Skålens låg, kan anvendes som et elegant fad som du kan bruge til anretning af f.eks. tapas og snacks eller du kan vælge at bruge låget som almindelig serveringsbakke. Lågene til de små skåle er også velegnede til brug som f.eks. glasbrikker. Du får altså mange forskellige anvendelsesmuligheder i ét og samme produkt, hvilket er super smart og brugbart hjemme i køkkenet. Peili skålene er derfor også velegnede, hvor køkkenpladsen er trang.

Den største skål har en diameter på 24 cm og er 13,2 cm. Den mellemste skål har en diameter på 16 cm og er 8,8 cm høj, mens den mindste skål har en diameter på 9 cm og er 6 cm høj. Alle tre skåle er desuden blanke på indersiden. Peili har fået sit navn efter netop deres blanke inderside, da Peili betyder spejling på finsk.

  • Skålesæt med 3 stk. skåle i forskellige størrelser
  • Farve: Sort
  • Materiale: Melamin  
  • Serie: Peili
  • Mål (ØxH): 24 x 13,2 cm / 16 x 8,8 cm / 9 x 6 cm