Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Rawbite Cashew Snackbar, 50g

Økologisk frugt- & nøddebar. Dansk produceret, af 100% naturlige ingredienser

Varenr.: 60018710
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 15,95 kr.
(19,94 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Rawbite frugt- & nødde snackbar med Cashewsmag

Rawbite er en sund, nærende og velsmagende økologisk frugt- & nøddebar. Baren er dansk produceret og fremstillet af 100% naturlige ingredienser. Det betyder at den er laktosefri, glutenfri, vegansk og fri for tilsat sukker. Et oplagt valg af snack, når du vil opretholde et stabilt energiniveau, tilfredsstille den søde tand og undgå dårlig samvittighed over at have spist noget "usundt".

Ingredienserne i Rawbite Cashew er: 50% frugt (dadler og rosiner), 50% nødder (cashewnødder). Det giver en dejlig Cashewsmag, som er manges favorit.

Snup en Rawbite på kontoret, på farten, til eftermiddagshyggen eller eftermiddagskaffen. Den lækre snackbar er også perfekt i slikskålen skåret i små tern, evt. sammen med en anden Rawbite og blandet med forskellige nødder og mørk chokolade. Det giver en sundere slikskål fyldt med vitaminer og mineraler.

  • Smag: Cashew
  • 50g pr. bar
  • Økologisk
  • Glutenfri
  • Laktosefri
  • 100% dansk produceret


Rawbite er den eneste madbar i det Danske Forsvars feltrationer. Derfor er Rawbite blevet testet under ekstreme forhold. Snackbarens naturlige indhold, uden tilsat sukker, gør at Rawbite bevarer sin konsistens uanset temperaturen. Det gør Rawbite god både i kulde hos Slædepatruljen Sirius på Grønland, og under barske ørkenforhold hos de danske tropper i mellemøsten.