Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Komposterbar Hot Cup, enkelt lag pap, PLA, 360 ml

100 % bæredygtig og miljøvenlig engangskop til varme drikke

Varenr.: 60022000
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 1000 stk á 1,20 kr.: Total 1.200,00 kr.
(1.500,00 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Komposterbar Hot Cup – den bæredygtige kaffekop

Engangsservice er kommet for at blive, da man ser foodtrucks, madfestivaller og pop up restauranter komme frem overalt, som kræver praktisk og funktionelt engangsemballage – så hvorfor ikke gøre det så miljøvenligt og bæredygtigt så muligt, så naturen ikke lider overlast?

Her får du en bæredygtig engangskop til varme drikke, som skåner naturen og miljøet. Koppen er udelukkende fremstillet af naturlige restmaterialer, som er 100 % biologisk nedbrydelige og komposterbare og derfor ikke belaster miljøet unødigt. På den måde undgås unødvendigt spild og samtidig nedbrydes koppen fuldstændigt og bliver til jord, som nye planter kan spire af. Du får altså en funktionel og miljøvenlig engangskop, som er fødevaregodkendt og som du kan bruge med god samvittighed.

Hot Cup’en er produceret af et enkelt lag pap, med en PLA coating. PLA er bioplastik der er fremstillet af 100 % biobaseret materiale og er lavet af vedvarende ressourcer. Bioplastikken er meget effektiv og for at producere 1 kg PLA skal der blot bruges 1,6 kg sukkermateriale som f.eks. kan komme fra resterne af sukkerrør.

  • Farve: Brun/hvid
  • Indhold: 360 ml
  • Mål (ØxH): 9 x 11 cm
  • 100 % komposterbart materiale