Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

David Rio Tiger Spice Chai te, 398g

Cremet og kraftig chaite

Varenr.: 7929110
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 dåse: 109,00 kr.
(136,25 inkl. moms)
dåse
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

David Rio Chai Tiger Spice

David Rio Chai latte er let at lave og giver dig den ægte smag af Indien, når du står op om morgenen, er kommet hjem fra arbejde, har været til træning – eller bare trænger til en forfriskende Chai Latte lige nu og her.

Tiger Spice er en cremet og kraftig chai te, og den mest populære variant fra David Rio. Den lækre blanding består af sort te tilsat kardemomme, nellike, kanel og ingefær. Tiger Spice er sødet med honning for at fremhæve smagen af krydderier.

Tiger Spice chaiteen kan blandes med mælk eller vand. Den rigtsmagende te kan nydes kold, varm eller som blended smoothie. David Rios bedst sælgende chai er perfekt som den daglige kop chailatte, eller en fantastisk gaveidé. Den flotte dåse som teen leveres i, gør den flot at give og dekorativ at have stående fremme.

Chai latte er et sundt og velsmagende alternativ til kaffe og te. David Rio gør det nemt for dig at lave Chai latte i en fart. Den unikke blanding af te og krydderier i David Rios Chai teer giver dig et boost af velvære og stimulerer dine smagsløg, når du mest trænger til det.

  • Type: Chai Te
  • Smag: Kardemomme, nellike, kanel, ingefær og honning
  • Styrke (skala 1-3): 2
  • Glutenfri
  • Laktosefri
  • Indhold: 398 gram