Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

De'Longhi KBI2001.BL Elkedel, blå, 1,7 L

Lækker kvalitet i et sofistikeret design

Varenr.: 70031011
Total for 1 stk: 747,00 kr.
(933,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

De’Longhi Distinta Flair elkedel i topkvalitet i blå

Lækker elkedel i eksklusiv kvalitet i et sofistikeret mat metallisk finish med forkromede detaljer fra De’Longhi. Kedlen har en stor kapacitet på 1,7 liter og fremstillet i rustfrit stål i blå. Kedlen har en 360o roterende centerkobling med skjult ledningsopbevaring, så den passer ind i ethvert køkkenmiljø og er nem at håndtere. Elkedlen kan let tages af basen for en ledningsfri bekvemmelighed.

Den har et let aflæselig vandindikator, under håndtaget, giver dig mulighed for at styre den korrekte mængde vand, takket være den gennemsigtige vandmåler. Og med en integreret lysindikator i tænd/sluk-kontakten, er det let at se, om elkedlen er tændt. Elkedlen har tre niveauer af sikkerhed: Automatisk sluk når vandet begynder at koge og når kedlen fjernes fra basen, og termisk afskæring. Desuden besidder den også skridsikre fødder og et aftageligt kalkfilter, der også er vaskbart.

Distinta Flair kollektionen er helt unik – ligesom de personer, som vælger det til at dekorere deres bordplade. En sofistikeret fusion af firkanter og cirkler, og det særprægede låg står i en smuk kontrast med det ubesværede, frit flydende håndtag og de bløde linjer.

  • Kapacitet: 1,7 liter
  • Farve: Prestige Blue (blå)
  • Effekt: 2000 W
  • Mål (HxBxD): 25 x 18 x 22,5 cm
  • Vægt: 1,3 kg
  • Materiale: Rustfrit stål
  • Funktioner: 360o base, aftageligt låg, ”tænd”-lys, anti-kalk filter, automatisk slukkefunktion når vandet koger og når kanden løftes fra basen, vandbeholdningsindikator, skridsikre fødder og ledningsopbevaring