Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

LG RC8055AHZ1 kondenstørretumbler, 8 KG, A++(-50%)

Med varmepumpeteknologi og auto rensende kondensator

Varenr.: 70018620
Total for 1 stk: 4.542,00 kr.
(5.677,50 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Undersøges

LG RC8055AHZ1 8-kg, A++ tørretumbler

Holdbar, energivenlig og tørreeffektiv kondenstørretumbler

Denne LG RC8055AHZ1 er en rummelig kondens tørretumbler med en kapacitet på hele 8kg, med stor lugeåbning som giver nem adgang til tøjet. Maskinen har en smart selvrensedene kondensator og et Eco Hybrid™-system som er en smart varmepumpeteknologi, som kan tørre ved lave temperaturer, hvilket giver dig en skånsom tørringsproces og reducerer folder i tøjet og tøj der krymper. Samtidigt hjælper de lave temperaturer med at spare på energien, så du undgår dyre el-regninger og maskinen bevarer sin høje tørreeffektivitet og lave energiniveau i hele maskinens levetid.

Tørretumbleren er fremstillet i et lækkert og stilrent design med en smart NeveRust™-tromle som er udført i rustfrit stål og har en bedre beskyttelse mod ridser og slag, hvilket medfører at tromlen ser ny ud i længere tid. Et brugervenligt LED display gør tøjvask til en leg og filtret er ikke bare praktisk placeret, så du har frit udsyn til vasken, det giver dig også en nem og enkel rengøring. Med LGs automatiske rengøring af kondensatoren, skal du heller ikke længere bekymre dig om at støvsuge tørretumbleren for tøjfnuller for at den fungerer problemfrit. Kondensatoren rengøres nemlig automatisk op til syv gange under en tørrecyklus, hvilket giver dig mere tid til andre opgaver eller endda en pause!

  • Kapacitet: 8kg
  • Energiklasse: A++ - Sparer dig for en dyr el-regning
  • Brugervenligt LED-display
  • Smart Diagnose™ hjælper dig med hurtig fejlfinding af næsten alle mindre problemer, før de giver større problemer
  • To-vejs trumle: Roterer både med uret og mod uret, hvilket reducerer sammenfiltring og foldning af tøjet
  • LG ECO Hybrid ™: Har en tørreevne på op til 90 % ved hjælp af kondens. Fjerner næsten al fugt, så tøjet forlader tørretumbleren meget mere tørt og mindre krøllet
  • Holdbar konstruktion med ridsefast og rustfri tromle