Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseProduktdetaljerBedømmelserSalgs-og leveringsbetingelser
E-mail

Philips HR1871/70 Juicepresser, 1000 watt

Kraftig saftpresser 1000 W med XXL-rør, drypstop og QuickClean

Varenr.: 3165150
Total for 1 stk.: 1.699,00 kr.
(2.123,75 inkl. moms)
stk.
 

Philips Centrifugal Juicer

Juiceren fra Philips Avance-serien klemmer hver eneste dråbe ud af frugten og grøntsagerne, takket være konceptet med sien som er placeret på hovedet. Med QuickClean-teknologien er det nemmere end nogen sinde at rengøre juiceren.

Takket være det ekstra store påfyldningsrør på 80 mm kan du også presse store frugter og grøntsager som æbler, gulerødder og sukkerroer uden at skære dem ud på forhånd. Philips-juiceren er udformet for nem rengøring, takket være QuickClean-teknologien. Rengøring er nu så enkelt som at skylle, takket være funktionen for forhåndsrengøring og den polerede QuickClean-si. Philips-juiceren er den første centrifugal-juicer på markedet med funktion til forhåndsrengøring. Ved at hælde vandet i stopperen kan du lave et springvand i apparatet som renser uønskede fibre fra låget, og gør sien nemmere at rengøre. Og så kan alle aftagelige dele vaskes i opvaskemaskinen.

Frugtkød opsamles på det eneste rigtige sted: i frugtkød beholderen til Philips-juiceren. Det betyder at du slipper for at fjerne frugtkød fra andre dele, for eksempel låget. På grund af det runde design og de jævne overflader uden hjørner og kroge er frugtkødet let tilgængeligt og beholderen meget nemmere at rengøre.

Når drypstoppet aktiveres, hindrer den at det drypper fra juiceren. Drypstop tuden er meget nem at rengøre, eftersom den er aftagelig og lavet af materialer som kan vaskes i opvaskemaskinen. Med et enkelt greb kan du forhindre at juice drypper og spilder på bordet.

Takket være det nyskabende juicepressesystem med si som er placeret på hovedet, kan juiceren klemme hver eneste dråbe ud af frugten og grøntsagerne og lave et springvand af juice. 

  • Type: Juicecentrifuge
  • Watt: 1000
  • Drypstop: Ja
  • Kapacitet: 2,5 L
  • Frugtkødssamler
  • Skyller uønskede fibre væk
  • Alle dele kan vaskes i maskine
  • XXL-påfyldningsrør