Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Am - Amarone della Valpolicella DOC, rødvin

Perfekt til kraftige retter som andesteg og rødt kød

Varenr.: 1805330
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 6 flasker á 229,00 kr.: Total 1.374,00 kr.
(1.717,50 inkl. moms)
flasker
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 3-5 hverdage

Amarone della Valpolicella DOC er en af de fineste italienske vine

Vinen kommer fra Veneto i distriktet Valpolicella lige nord for Verona.

Amarone della Valpolicella DOC er fremstillet på Corvina, Rondinella og Molinara druer. Den er produceret efter den kendte metode som romerne kaldte "appassimento” (druetørring). Druerne plukkes i september-oktober og  de bedste klynger lægges til tørre på bambusstativer i mindst  4 måneder. I denne periode taber druerne mindst 40% af deres vægt og har et koncentreret sukkerindhold. Efter presning gærer mosten i 20 dage på egetræsfade. Den færdiggærede vin lagres 18 måneder på egetræsfade.

Amarone della Valpolicella DOC har en dyb mørk rubin rød farve med svag violet kant.

  • Smagen: Den har en kraftig bouquet af solbær og mørke kirsebær, med en attraktiv antydning af kaffe og kakao i den fyldige smag af modne frugter.Vinens struktur og høje alkoholniveau giver denne Amarone en flot lang eftersmag.
  • Vinen er god til: Amarone della Valpolicella DOC er perfekt til kraftige retter som andesteg, osso buco, rødt kød, men en god gorgonzola med lækkert friskbagt brød kan også anbefales.
  • Alkohol: 15%

 

Vinavisen.dk uge 39/2013:

”En meget frugtagtig rødvin. Med sin varme og lille sødme er den en rigtig vintervin. Vinen har 15% alkohol, men virker ikke bamset, og den har ikke nogen spritkant. Vinen fås også i en blandet kasse "italienske konger" sammen med Barolo, Brunello og Valpolicella Ripasso.”
 

Vinavisen